Våre båter for Salg

Alle våre nye og brukte båter for salg

Leilighet Inci Terrasse Tyrkia 148 KVM

Leilighet med 2 bad og 2 soverom fullt møblert.

Kr.950.000

Innbyttemulig

Leilighet til salgs – Kr 950.000,- + dok avgift

  • Leilighet D3

Brutto Areal med Terrasse 148 KVM

Netto Areal 100 Kvm

Stue , 2 bad , 2 soverom

Ta kontakt for mer info.

Innbytte i bil og båt kan vurderes.

 

Generelt

Inci Terrasse er et lekkert anlegg – unik i sin klasse!

De store, solrike terrassene gjør anlegget til et spesielt spennende og innbydende leilighetsprosjekt. Utsikten kan ta pusten fra hvem som helst, med utsyn rett mot Middelhavets krystallklare, turkisblå vann. De smakfulle og luftige leilighetene holder høy standard, og bomiljøet er godt tilrettelagt for skandinaver. Inci Terrasse ligger i nærheten av Mahmutlar sentrum, og er et utmerket utgangspunkt for mange flotte ferieopplevelser i Tyrkia.

Nærområdet

Inci Terrasse ligger med nydelig utsyn i åssiden ca 3 km utenfor Mahmutlar – en liten oase på den tyrkiske sydkyst. I sør lokker Middelhavet, og mot nord troner de majestetiske Taurusfjellene. Stemningen og atmosfæren i sentrum må oppleves, og er i sannhet et område i stadig utvikling. Mahmutlar ligger igjen ca 10 kilometer fra Alanya sentrum, en strekning som tar 20 minutter med en av de lokale
“Dolmusbussene”. Drosjer finnes det også mange av, og med det beskjedne prisnivået i området, kan de gjerne benyttes ofte uten å gjøre et stort innhugg i feriebudsjettet.

Uteområdet

Fra bassengområdet på Inci Terrasse kan beboerne nyte den flotte utsikten mot Middelhavet og Taurusfjellene fra terrassebaren i omgivelser preget av blomstrende beplantning. Bassengområdet går over 4 plan, og midt i det største bassenget er det plantet en palme. Det kustige vannfallet ned mot det store barnebassenget gjør området veldig idyllisk. Anlegget passer godt for både barnefamilier og voksne som liker å kose seg ved bassengkanten. Anlegget er utformet slik at det gir god adkomst til alle leilighetene og friområdet. I Inci Terrasse har alle leilighetene eget boblebad på balkongen.

Standard

Meget høy standard..

  • Fullt møblert

Roland Czybulla

Telefon 928 08 555

epost : roland@roland.as

Status: Brukt
Intern Nr: Leilighet
Årgang: 2008
Liggeplass: Tyrkia / Mahmutlar

Vi tar forbehold om skrivefeil i alle annonser.
Alle Annonser legges først ut på finn.no

Siste båter

Bla igjennom alle båter for salg

Back to top